Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning
-36%

UNIQ® Ansigtssauna + Hudorme Pincet

Fordele ved brug Ansigtssauna og Tweezer:

Praktisk og effektivt redskab til dybderensning

Åbner porerne i ansigtet

Praktisk og effektivt redskab mod hudorme og bumser

Fjerner urenheder nemt og hygiejnisk


Bestil inden time(r) min sek og vi sender I DAG!
På lager - 1-2 leveringsdage
Varenr:
4932 + 4897
399,00 kr 628,00 kr

BILLIG FRAGT

Kun 29 kr.

HURTIG LEVERING

1-2 dages levering

FULD RETURRET

90 dages fuld retturet

GRATIS OMBYTNING

Udfyld returformular

Ansigtssauna og Blackhead Tweezer

Hudorme pincet er et praktisk og effektivt redskab til at slippe af med urenheder i ansigtet. Derfor er det nu slut med at bruge dine fingre til at fjerne urenheder, som i øvrigt er uhygiejnisk og ineffektivt. Ved brug af en Blackhead tweezer, i 100% dermatologisk rustfrit stål, oplever du det langt nemmere at komme hudorme og bumser til livs, på grund af redskabets effektivitet og præcision.

Denne ansigtssauna fra UNIQ® er utrolig effektiv når det kommer til at rense huden. Den hjælper med at fjerne urenheder og holder dermed din hud hydreret og sund. Dampen fra ansigtssaunaen får porerne i ansigtet til at åbne sig, derved vil du opleve det nemmere at rense huden i dybden. En ansigtsdamper er en skånsom metode mod forkølelser, eller den ugentlige velvære-kur til ansigtet. Apparatet har to forskellige temperatur-indstillinger og har ligeledes justerbare damp-udgang.

Hvordan anvender jeg de 2 produkter?

Start med at fylde vand i Aluminiums-fordamperen og tænd for ansigtsdamperen på sin højeste temperatur. På få minutter vil vandet koge og ansigtssaunaen påbegynder sin dampningsproces. Indstil nu saunaen så den passer til enten hele ansigtet eller kun næsen. Efter at have brugt ansigtsdamperen har dine porer i ansigtet udvidet sig, hvorfor dette er et rigtig godt tidspunkt at gribe sin Blackhead Tweezer. Du vil opleve at det er meget nemmere at fjerne urenheder som hudorme, hvis du benytter begge produkter sammen.

Pakken indeholder

1 x Ansigtssauna

1 x Blackhead Tweezer

Indsend din bedømmelse
Skriv en anmeldelseUNIQ® Ansigtssauna + Hudorme Pincet
Angiv stjerner