Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning

UNIQ® 1,0 mm Dermaroller 540 Titanium nåle - Ansigt

Fordele ved brug af UNIQ 1.0 mm Dermaroller:

 Giver huden styrke og flexibilitet

 Forbedrer fastheden i huden

Fjerner uren hud, rynker, ar og strækmærker

Bedre struktur i huden


Bestil inden time(r) min sek og vi sender I DAG!
På lager - 1-2 leveringsdage
Varenr:
3875
299,00 kr

BILLIG FRAGT

Kun 29 kr.

HURTIG LEVERING

1-2 dages levering

FULD RETURRET

90 dages fuld retturet

GRATIS OMBYTNING

Udfyld returformular

UNIQ Dermaroller 1,0 mm - til ansigtet

Ved brug af UNIQ Dermaroller, har flere haft gode erfaringer til behandlinger mod uren hud, rynker, ar og strækmærker. På få minutter stimuleres din hud af flere hundrede mikroskopiske nåle af kirugisk stål. De 1.0 mm små nåle vil hjælpe med at gendanne nye hudceller, og på sigt genskabe en sund og frisk hud. Skaftet på UNIQ Skin Roller er nem at arbejde med, da designet er formet til at ligge perfekt i håndfladen. Udover nem håndtering, er Dermarolleren en af de mest eksklusive produkter på markedet, grundet dens flotte design samt før og efter resultater.


Hvordan anvender du UNIQ Dermaroller 1.0?

Inden du påbegynder processen er det vigtigt du vasker dine hænder grundigt, samt dit ansigt, så gammel makeup og snavs ikke trækker ned i de små åbne huller.

Den bedste effekt med UNIQ Dermaroller 1.0 opnås med blide gentagende strøg over huden som ønskes behandlet. Rullerne bør ikke trykkes mod huden, men derimod føres blidt. Sørg for at løfte Dermarolleren efter hvert strøg, så du ikke kører over de samme huller, da formålet er at lave så mange nye huller som muligt. Undgå at benytte Dermarolleren på sart hud, som fx øjenlåg og læber. Første gang du anvender produktet, anbefales det at Skin Rolleren føres over området som skal behandles 5-6 gange. Herefter anvendes dermarolleren hver anden dag. Behandlingen anbefales at finde sted om aftenen, da huden normalt bliver rød, rødmen vil naturligt forsvinde i løbet af natten.


Pakken indeholder

  • 1 UNIQ Dermaroller 1.0

  • 1 opbevaringsboks til din dermaroller

Indsend din bedømmelse
Skriv en anmeldelseUNIQ® 1,0 mm Dermaroller 540 Titanium nåle - Ansigt
Angiv stjerner