Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning

Selvbruner

Selvbruner er den bedste løsning til de personer der gerne vil opnå farve på huden, uden brug af solarium eller solbadning. Selvbrunere fås oftest som spray, eller creme der smøres på der hvor man ønsker en bedre kulør. Selvbruneren trækker sig ind i huden hvor der dannes et pigment, der kaldes melanoidin, som kun ligger sig i det øverste lag af huden. Sammenligner man med UV stråler, bliver der i stedet dannet melanin, som ligger sig langt dybere ned i huden, hvilket gør det mere skadeligt end selvbruner. Farven ved brug af spray eller creme forsvinder i løbet af 5-10 dage, når døde hudceller forsvinder ved badning eller almindelig afstødning. Selvbruner spray og creme kan både påføres i ansigtet og på kroppen.

10 varer

pr. side
Sorter faldende

10 varer

pr. side
Sorter faldende

Spraytan

Når man bruger selvbruner er der nogle få tips man bør kende, til både før, under og efter påførelsen. Først og fremmest bør du finde en selvbruner som passer til din hudtype. Du vil ikke opnå et godt resultat hvis du vælger en mørkere selvbruner end hvad der passer til din hud.

Inden du påfører selvbruner cremen anbefales det at du peeler din hud så døde hudceller fjernes. Hos Betterskin anbefaler vi at du bruger vores specialfremstillede handske for at opnå et glat og jævnt resultat. Denne proces er yderst vigtig, da de døde hudceller ellers danner små skygger på huden og yderligere vil du opleve at den døde hud kan drysse ned på tøjet og smitte af. Derforuden tager en gennemfugtet hud bedst imod nye produkter, hvorfor der med fordel kan anvendes en fugtgivende mist lige inden påførelsen af selvbruneren.

Til at påføre selve selvbruneren, er det fordelagtigt at benytte en påføringshandske for at undgå misfarvede hænder. Betterskins påføringshandske er lavet i en god og svampet kvalitet, der gør det nemt at duppe og dosere selvbruneren på din hud. I ansigtet kan det være svært at komme til med din påføringshandske, og derfor anbefales det at benytte en spray.

Husk at vær grundig i påføringsprocessen, så der ikke sidder rester i store plamager når du er færdig. Som hovedregel bør du ikke være bange for at bruge for meget selvbruner, da det altid kan lade sig gøre at peele det væk igen. Hvis du ikke opnår det ønskede resultat, kan du op til 4 timer efter påføringen nå at fortryde og vaske cremen af. Dette kan dog variere fra produkt til produkt, hvorfor vi anbefaler at du læser brugsanvisningen på dit specifikke produkt.

Hvis du lider af astma, allergi og generel sensitiv hud, bør du tage kontakt til din læge inden brug, eller læse indholdsdeklarationen for at undgå stoffer du ikke kan tåle. Vælger du at bruge selvbruner spray, er det vigtigt du undgår at indhalere væsken, så luk mund og øjne under behandling. Når selvbruneren er påført på huden, giver den brune farve en solbeskyttelse som svarer til en beskyttelsesfaktor på 3, så selvom huden ser brun ud, er det stadig vigtigt at beskytte sin krop mod UV stråler.

Har du travlt eller er på farten, så tag den nemme løsning og benyt dig af selvbruner servietter, som hurtigt opfrisker gløden i din hud.

Hvilken selvbruner bør jeg vælge?

Her hos Betterskin har vi et stort sortiment af selvbrunere, fra velkendte og anerkendte brands. Du skal være bevidst omkring din hudtype, f.eks. vil det ikke se naturligt ud hvis du bruger en selvbruner spray med meget mørk toning, hvis du har en lys hud. I vores sortiment har vi en serie med 4 forskellige nuancer:

Vi tilbyder også de bedste selvbruner sprays fra Sunspa som har klaret sig godt i diverse tests. Sprayen fra Sunspa indeholder naturlige stoffer som Aloe Vera og E-vitamin og er helt fri for parabener. Det gør ikke noget at prøve forskellige selvbrunere, for at finde den spray eller creme der passer dig bedst.