Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning

Sådan kommer du hudorme til livs

Hudorme kvinde

Der er ikke noget så smukt som en ren og sund hud med glød, men det er desværre ikke alle forundt. Mange mennesker døjer nemlig med uren hud og hudorme, som kan være svære at gøre kål på. Vil du vinde kampen mod hudormene, så læs med i denne guide, hvor du får gode råd og tips til at pleje din hud på den bedst tænkelige måde.

Hormonel ubalance skaber hudorme

Hudorme kommer til udtryk som små sorte eller hvide prikker på huden. De opstår, når kroppens produktion af hormoner forøges. Overproduktionen af hormoner påvirker nemlig også produktionen af talg som ligeledes intensiveres og efterladen huden fedtet, fordi porerne tilstoppes. De små uønskede orme, der også går under navnet komedoner, er ikke sjove at stifte bekendtskab med. Men, der er ingen grund til panik, der er nemlig masser af ting, du selv kan gøre for at opnå den hud, du altid har ønsket dig.

Her får du typisk hudorme

Hudorme kan opstå på det meste af kroppen hos begge køn. Men for det meste ses de i ansigtet omkring næsen, hagen og panden – også kaldet t-zonen. Her er huden mest fedtet og ekstra udsat, når det kommer til uren hud og hudorme. Første skridt på vejen til en sund og velplejet hud er at rense ansigtet jævnligt med velegnede produkter. Dernæst er det vigtigt at investere i redskaber, der kan hjælpe dig af med de små uinviterede prikker. Det er oplagt at få fingrene i en hudormefjerner, som skånsomt og hygiejnisk fjerner de små prikker i huden. Redskabet har to ender – og dermed to funktioner. Den ene ende er genial, når du skal blive de små orme kvit, den anden ende er som skabt til at fjerne bumser.

Effektive redskaber i kampen mod uren hud

Inden du går i gang med hudormefjerneren er det en god idé at få åbnet op for porerne med en ansigstdamper, som renser din hud i dybden og får kampen mod hudormene til at glide i smør. Udover hudormefjerneren er det også anbefalelsesværdigt at anskaffe en hudorme suger, som efterlader din hud, ren, smuk og fuld af glød. Redskabet fungerer på den måde, at der skabes et vakuum, som bevirker at dine hudorme suges ud. Resultatet er til at få øje på.

Få den hud du altid har drømt om

Et grundlæggende redskab, du ikke kan undvære, når den urene hud melder sin ankomst er en hudorme pincet, som er ekstremt effektiv og præcis. Samtidig bliver du fri for at bruge din fingre, som kan overføre bakterier til huden og gøre skaden endnu værre. For meget pressen med fingrene medfører også en risiko for at danne arvæv – derfor er pincetten et glimrende alternativ. I jagten på den perfekte hud er der også nogle andre ting, der gør sig gældende. Det er vigtigt, at drikke meget vand, spise sundt, grønt og varieret, holde huden fugtig, samt få en god nattesøvn. Skulle hudormene alligevel dukke frem, så er du godt forberedt med ovenstående redskaber.

Komplet hudormefjerner sæt

4 varer

pr. side
Sorter faldende

4 varer

pr. side
Sorter faldende