Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning

Returnering

Ønsker du at bytte/returnere et produkt, udskriver og udfylder du blot vores returformular og sender den til os sammen med varen og en kopi af kvitteringen.

På retursedlen krydser du af om du ønsker pengene retur eller om du ønsker en ombytning. Husk at udfylde reg. nr. og konto nr. i tilfælde af at returbeløbet ikke skal indsættes på samme kort som blev brugt ifbm. købet, eller hvis du har fået produktet i gave. Hvis du ikke udfylder kontonummer og reg nr. returnerer vi blot penge til det betalingskort der blev benyttet ved købet.

På retursedlen bedes du ligeledes beskrive årsagen til returnereringen af produktet, eller evt. hvilket produkt du ønsker ombyttet til. Husk at du kun kan ombytte til en vare der har samme værdi som det returnerede eller mindre.

Du kan downloade og udkrive retursedlen her.

Bemærk at hvis du fortryder dit køb, skal du selv betale for tilbageleveringen.

Vi tilbyder 90 dages returret på varerne, regnet fra den dag, de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. 

OBS! Produkter som har været brugt tages ikke retur. Når vi har modtaget varen og alt er godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Alle retur forsendelser til Betterskin skal ske med omdeling, vi henter ikke din pakke på posthuse, DAO eller GLS udleveringssteder.

Vores retur adresse er 

Att: retur
Betterskin
Essen 41
6000 Kolding