Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning
-55%

Neutriherbs Black Mask mod hudorme 60 ml

Fordele ved brug af en Neutriherbs Black mask:

Giver en jævn og blød hud overflade

 Reducerer overskydende fedtproduktion

Forebygger fremtidige udbrud

› Fjerner døde hudceller for et friskt nyt udseende


Bestil inden time(r) min sek og vi sender I DAG!
På lager - 1-2 leveringsdage
Varenr:
4460-1
89,00 kr 199,00 kr

BILLIG FRAGT

Kun 29 kr.

HURTIG LEVERING

1-2 dages levering

FULD RETURRET

90 dages fuld retturet

GRATIS OMBYTNING

Udfyld returformular

Neutriherbs Black mask

Denne storsælgende Neutriherb Black Mask ansigtsmaske fjerner effektivt hudorme, døde hudceller og talg samt forhindrer tilstopning af porerne i ansigtet. Din hud vil med denne maske genvinde sin naturlige glød, da den efterlades ensartet og blød. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men vi lover dig at du ikke bliver skuffet. Allerede efter første behandling vil du kunne mærke effekten og se flotte resultater.  

Peel-off black masken indeholder 60 ml, hvilket svarer til 10 behandlinger alt efter hvor meget du bruger. Det anbefales dog at der ikke spares, da det vil være svært at hive masken af hvis laget der fordeles i ansigtet er for tyndt. Neutriherbs Black masken indeholder alt det bedste fra naturen, hvor hverken farvestoffer, parabener, mineralske olier eller silikone er repræsenteret.

Hvordan anvender du Neutriherbs Black mask?

Black masken skal som udgangspunkt anvendes 1-2 gange om ugen, for at opnå de bedste resultater. Følg gerne denne fremgangsmåde:

1. Rens huden med en antibakteriel sæbe før påføring af Black masken. Denne fjerner overskydende snavs på ydersiden af huden.

2. Omryst tuben før anvendelse.

3. Fordel et jævnt og tykt lag af Black mask cremen på de områder du ønsker at behandle. Vi anbefaler at hele ansigtet behandles for at opnå et pænt, ensartet resultat. T-zonen er hos de fleste mennesker det område hvor størstedelen af urenhederne i ansigtet opstår. Sørg derfor som minimum at hage, næse og pande behandles og vær evt. ekstra omhyggelig her. Vigtigt er at Black masken ikke kommer på læber, øjne, øjenbryn og hår.

4. Lad masken virke i 20-30 minutter indtil den er tørret ind. Du vil opleve at masken bliver stiv i takt med den tørrer. Dette strammer sandsynligvis lidt omkring huden og kan give en underlig fornemmelse, men det er helt normalt.

5. Hiv forsigtigt masken af huden, og se på indersiden hvor mange urenheder den har taget med sig.

6. Skyl afslutningsvis ansigtet med vand eventuelle rester fjernes.

7. Din hud har nu fået en jævn og blød overflade og fedtproduktionen i ansigtet er mindsket.

For at opnå det bedste resultat anbefaler vi hos Betterskin at du ved siden af Black Mask'en anvender en Blackhead Tweezer. På den måde får du 100% ren hud.

Ingredienser:

Neutriherb Black mask består af alle naturens goder:

Vitamin A, Vitamin B5, Vitamin E, Citrus peel extract, activated carbon, aloe vera ekstrakt, calendula extract, glycerin og phenoxyethanol.

Ingen farvestoffer, parabener, silikone eller mineralske olier.


Pakken indeholder

1 stk. Neutriherbs Black mask

Indsend din bedømmelse
Skriv en anmeldelseNeutriherbs Black Mask mod hudorme 60 ml
Angiv stjerner