Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning

Hænder & Negle

Hænder og negle er nogle af de mest blottede lemmer der findes på kroppen, det er derfor vigtig at holde sine hænder samt negle flotte. Det kvinder ofte oplever med deres hænder er tørre hænder og hård hud, hvor neglene typisk flækker eller bliver flosset. Man kan vedligeholde sine hænder og negle på mange forskellige måder, men det er naturligvis op til dig hvilken metode du helst foretrækker. Betterskin tilbyder produkter der med sikkerhed vil kunne sikre flotte negle og hænder.

8 varer

pr. side
Sorter faldende

8 varer

pr. side
Sorter faldende

Gode råd til sunde negle

Når man vedligeholder sine negle, er neglesaks, neglefil, negle pincet, negleklipper og elektrisk neglefil nogle af de mest benyttede redskaber. Når du skal lave en manicure kan man hjælpe sig selv ved at bruge en håndmaske, det vil blødgøre dine hænder og gøre processen mere håndgribelig.

Her er 4 væsentlige råd, hvis du vil komme dine flossede- eller flækkede negle på forkant:

1. Når du bruger en neglefil, er det en god idé at file dine negle én vej, det kan hjælpe med at sikre mod flækkede negle.

2. Et tip der også hjælper mod flækkede negle, er brug af handsker når du evt vasker op, så du beskytter dine hænder og negle mod kemikalier.

3. Nogle personer kan ikke lade vær, men at bide negle gør ikke noget godt, det ødelægger dem.

4. Hvis man spiser varieret kost, vil du styrke dine negle og undgå de bliver flosset eller flækket.