Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning

Fodpleje

Er du på udkig efter fodpleje produkter? Så er du landet det helt rigtige sted. I denne kategori har vi nemlig samlet alle de bedste fodpleje produkter, til at forkæle din krop og sjæl med. Der findes ikke noget mere afstressende og luksuriøst end en fodpleje session med et skønt, beroligende fodbad efterfulgt af en god fodpleje. En optimal fodpleje skaber hurtigt velvære i hele kroppen samt en hel ny energi bare pga. et lille afstressende moment. Så husk nu at gør dig selv den tjeneste at pleje dine fødder.


4 varer

pr. side
Sorter faldende

4 varer

pr. side
Sorter faldende

Hvorfor er fodpleje vigtigt?

Fødderne er den del af kroppen som er udsat for den største belastning, hvorfor det er vigtigt at have ekstra fokus på dem. Fodplejen er afgørende for dine fødders tilstand, og derfor er det yderst vigtigt at du i ny og næ tager dig tid til at forkæle dem med lækre fodpleje produkter. Især når sommeren banker på, det er tid til at gå i sandaler og vise sine tæer frem, er det en god ide at have ekstra fokus på fodplejen, så dine tæer viser sig fra sin gode side. Den rigtige fodpleje, giver hurtigt flotte fødder, og der er ingen tvivl om at et par velplejede fødder uden hård hud og med en pæn neglelak på tåneglene bare ser pænere ud i sandalerne.


Fodpleje hvordan?

For at opnå det bedste resultat og den bedste fodpleje er der et par produkter som du ikke kan undvære. Du kan starte med at investere i end god fodfil. Disse kan findes både som manuelle eller elektriske. En elektrisk neglefil gør arbejdet super nemt for dig, og du får effektivt og hurtigt fjernet hård hud på fødderne. Derudover findes der fodmasker, som er en slags strømpe, som fjerner hård hud og døde hudceller, samt giver utroligt bløde fødder. Denne kombination af en elektrisk fodfil og en fodmaske-sok er en rigtig god løsning for dig der ønsker at en hurtig og effektiv løsning der hurtigt giver sunde og velplejede fødder. Når det er sagt, så er det også en rigtig nem og enkel kombination, da både den elektriske fodfil og fodmasken gør arbejdet for dig, og du blot kan nyde det og slappe af eller ordre andre gøremål imens.


Fodpleje hos Betterskin

Hos Betterskin har vi alt hvad du behøver til at opnå sunde og flotte, sommerklare tæer. Du finder både en manuel fodfil med både fin og grov side samt flere varianter af elektriske fodfiler. Vi tilbyder også pedicuresæt, som indeholder alt hvad du behøver til at yde en perdicure. En pedicure kan defineres som en fodpleje hvor du gør ekstra meget ud af dine fødder. Vi anbefaler at du starter din pedicure med et varmt og lækkert fodbad, så dine fødder er bløde og nemme at arbejde med. Herefter tager du en elektriske fodfil i brug, som effektivt sliber alt den hårde hud på dine fødder af. Til at fjerne døde hudceller og snavs kan en fodscrub evt. benyttes. Slutteligt forkæles fødderne med en god fodcreme og tåneglene pyntes med en flot neglelak.