Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning

Cellulite

Størstedelen af kvinder døjer på et eller flere tidspunkter i løbet af deres liv med cellulite. Dette er der endelig fundet en løsning på. Der er tale om Cellu Cups som er et simpelt massageredskab i form af sugekopper til massage, som sammen med olie har vist sig at have en fantastisk effekt på hudproblemer som appelsinhud, strækmærker, ar, slap hud, akne og rosacea hud. Gummikopperne her på siden er fremstillet i kraftigt og bæredygtigt silikone, som er hygiejnisk og nem at rengøre. Bindevævsmassage sugekopper blev i starten kun brugt at massører og fysioterapeuter til at komme ømme muskler, muskelspændinger og sportsskader til livs. I dag bliver metoden anvendt lige så meget til kosmetiske behandlinger af cellulite, hvilket nu ligeledes er muligt at behandle derhjemme.

Cellulite opstår når affaldsstoffer ophober sig i bindevævet, eller grundet hormoner og dårlig blodcirkulation. En massage sugekop hjælper til at nedbryde denne appelsinhud, på en nem og behagelig måde. Læs nedenstående afsnit og find ud af hvordan sugekopperne til bindevævsmassage anvendes.

6 varer

pr. side
Sorter faldende

6 varer

pr. side
Sorter faldende

Hvordan fungerer en Cellu Cup?

Ved brug af en Cellu Cup er der nogle få forholdsregler du bør tage. Først og fremmest findes der nogle situationer hvor det anbefales at du ikke prøver kræfter med en Cellu Cup. Dette er fx hvis du:-

- Har eksem eller andre allergiske reaktionet
- Har åreknuder på området du vil behandle
- Har hudlæsioner, sår eller lign.
- Tager blodfortyndende medicin
- Har for højt blodtryk
- Har cancer
- Har blodsygdomme eller kredsløbssygdomme
- Har feber eller betændelse i kroppen

Når det er sagt så bør du starte behandlingen med at smøre olie på det område du ønsker at behandle. Det er vigtigt ikke at benytte en Cellu Cup på tør hud, da dette besværliggører selve behandlingen og giver et dårligt resultat. Olien som vi tilbyder her på siden, er med til at opretholde hudens naturlige fugtighed og sundhed, med dets indhold af arganolie, vindruekerneolie, abrikoskerneolie, mandelolie og appelsinolie. Dette betyder også at træt og kedelig hud får fornyet liv, da olien efterlader silkeblødt hud samt en nydelig duft. Når olien er påført klemmes der blot på Cellu Cuppen, hvorefter den placeres på det ønskede område. Gummikoppen bevæges i rolige men bestemte bevægelser, over hudfolder som du ønsker at slippe af med. Hvis du gør det rigtigt, vil du kunne se hudfolden inde i silikone koppen.

Behandlingen øger blodcirkulationen og giver huden ilt og næring. Efter en behandling vil huden typisk se frisk ud, og med tiden vil du opleve at din hud ser mere spændstig ud. Cellulite Cupping stimulerer produktion af kollagen og elastin som smidiggør huden, så rynker bliver mindre. Efterfulgt af en behandling vil syre og affaldsstoffer blive udskilt ved hjælp af lymfesystemet.

Det anbefales at Cellulite cuppen anvendes 3-4 gange ugentlig, hvor hvert område behandles ca. 8 minutter pr. gang. Ved denne frekvens ser du de første resultater allerede efter 3-4 uger. Så snart du har opnået dit mål er én ugentlig massage tilstrækkelig for at opretholde resultaterne. Det er vigtigt at denne behandling ikke foretages mens du har travlt, men derimod når du har tid til at slappe af med det.

Hvilken Cellu Cup skal jeg vælge?

Hos Betterskin har vi et stort udvalg af cupping udstyr og forhandler flere forskellige Anti Cellulite produkter. Du finder bl.a. Cellu Cups fra både Cellu-Cup® og UNIQ®, som begge er anerkendte og populære brands. Hvis du har brug for flere størrelser, eller ønsker at bruge mere end en Cellulite Cup ad gangen forhandler vi også forskellige Cupping Sæt. Vi fører naturligvis også et udvalg af massage olie som er en væsentlig del af cupping behandlingen, for at opnå det bedste resultat. Yderligere finder du her på webshoppen Anti Cellulite massagebørster, der ligesom sugekoppen har til formål at bekæmpe appelsinhud og skabe en jævn og sund hud ved at massere bindevævet.