Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning
-44%

Komplet Bestseller Hudorme Pakke

Fordele ved brug af Komplet Bestseller Hudorme Pakke:

 Betterskins bedste produkter

 Åbner ansigtets porer og renser i dybden

Suger nemt og effektivt hudorme ud fra ansigtet

Hygiejnisk og nøjagtig behandling af urenheder


Bestil inden time(r) min sek og vi sender I DAG!
Ikke på lager
Varenr:
4675 + 5105 + 4897 + 4932
799,00 kr 1.426,00 kr

BILLIG FRAGT

Kun 29 kr.

HURTIG LEVERING

1-2 dages levering

FULD RETURRET

90 dages fuld retturet

GRATIS OMBYTNING

Udfyld returformular

Komplet Bestseller Hudorme Pakke

På baggrund af Betterskin.dk's bedstsælgende produkter, er denne pakke specialt udvalgt for dig som ønsker at at give din hud en overhaling indenom. Vi har sammensat pakken så du ikke behøver at tænke over hvad den bedste løsning for din hud er, den har vi allerede fundet til dig. Ovenikøbet til en rigtig god pris du ikke finder billigere andre steder. Køb alle kundernes yndlingsprodukter og få en fantastisk hud.

Ansigtssauna

Med denne Ansigtsdamper fra UNIQ® bliver det meget nemmere at fjerne hudorme og urenheder fra ansigtet. Dampen fra ansigtssaunaen får ansigtets porer til at åbne sig, hvorefter du nemt vil kunne rense huden i dybden med de andre produkter i dette Komplette Hudorme Sæt. 

Hudormesuger

Blackhead Hudorme Suger er det perfekte redskab til dig, som synes det er besværligt at slippe af med de sorte hudorme på næsen eller andre steder i ansigtet. I stedet for at bruge dine hænder eller andre midler til at trykke dem ud, kan du med dette produkt suge dem ud på en skånsom og effektiv måde. 

Hudorme Pincet

En Hudorme Pincet er et praktisk, lille og effektivt redskab til at slippe af med urenheder i ansigtet. Blackhead tweezeren er i 100% dermatologisk rustfrit stål, som sikrer en i hygiejne i top. Yderligere er produktet meget mere præcist end dine hænder og fingre som med stor sandsynlighed også vil påføre bakterier til åbne sår i ansigtet.

Super Cleanse Ansigtsbørste

Rens dit ansigt 4 gange mere effektivt end med dine hænder ved brug af denne Super Cleanse Elektriske Ansigtsbørste. Når du køber Ansigtsbørsten får du hele 3 forskellige børstehoveder med, som har hver deres funktion; Skånsom, Effektiv og Dybderensende. 

Indsend din bedømmelse
Skriv en anmeldelseKomplet Bestseller Hudorme Pakke
Angiv stjerner