Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning
-54%

Idento Konjac Svamp mod sart hud - Krop

Fordele ved brug af den hvide Konjac svamp:

Styrker huden

Giver huden en naturlig glød

Er 100% neturlig

Passer til alle hudtyper


Bestil inden time(r) min sek og vi sender I DAG!
På lager - 1-2 leveringsdage
Varenr:
3693.14
59,00 kr 129,00 kr

BILLIG FRAGT

Kun 29 kr.

HURTIG LEVERING

1-2 dages levering

FULD RETURRET

90 dages fuld retturet

GRATIS OMBYTNING

Udfyld returformular

Den hvide Konjac svamp mod sart hud

Den hvide Konjac svamp til kroppen, er til dig der ønsker en blød og hud med masser af glød. Svampen er meget alsidig og passer derfor til alle hudtyper. Konjac Svampen er 100% naturlig og er især velegnet til sart hud og børn. Denne svamp anbefales til kroppen, men vi forhandler naturligvis også denne Konjac Sponge til ansigtet.

Hvordan anvender man en Konjac svamp?

Der er nogle enkelte forbehold man skal tage, for at forlænge levetiden på Konjac svampen og få det maksimale ud af den hvide sponge til kroppen.

1. Skyld den hvide Konjac svamp med vand, hvorefter du presser vandet ud af svampen. Det er ikke meningen den skal være helt tør, bare den ikke længere drypper.

2. Konjac rensesvampen skal masséres på kroppen. Det skal ske i cirkelbevægelser, du styrer helt selv hvor hårdt Konjac spongen skal presses mod huden, jo hårdere du gør det, desto mere effektiv bliver eksfolieringen. Når du bruger Konjac svampen til kroppen anbefales det at bruge den 1 gang dagligt, det letteste er at bruge svampen når du er i badet.

3. Når behandlingen er færdig skyller du svampen og hænger den til tørre, det er her den lille snor på den hvide Konjac svamp kan benyttes. Man er ikke i tvivl om hvornår svampen er tørret ud, den bliver nemlig helt hård, og er klar til at blive skyllet op med vand igen.

For at forlænge holdbarheden samt hygiejnen, kan du hælde kogende vand ud over konjac svampen, eller koge den i en gryde et par minutter. En konjac sponge kan holde helt op til 3 mdr, alt afhængig af brug og behandling.

Pakken indeholder:

1 stk. hvid Konjac svamp

Indsend din bedømmelse
Skriv en anmeldelseIdento Konjac Svamp mod sart hud - Krop
Angiv stjerner