Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning
-54%

Idento Konjac Svamp mod irriteret hud - Krop

Fordele ved brug af den lilla Konjac svamp:

Mod stresset og irriteret hud

Giver balance i huden

Kan nedbryde acne og eksem

Efterlader huden blød og strålende


Bestil inden time(r) min sek og vi sender I DAG!
Ikke på lager
Varenr:
3693.13
59,00 kr 129,00 kr

BILLIG FRAGT

Kun 29 kr.

HURTIG LEVERING

1-2 dages levering

FULD RETURRET

90 dages fuld retturet

GRATIS OMBYTNING

Udfyld returformular

Den lilla Konjac svamp mod irriteret hud

Den lilla Konjac svamp, med form som en halvkugle er til dig der døjer med stresset eller irriteret hud, da lavendel er med til at berolige og afstresse huden. Udover at den kan give balance i huden, kan den lilla Konjac svamp også nedbryde acne og eksem. Rensesvampen hjælper med at genoprette hudens struktur og efterlader huden blød og strålende. Såfremt du døjer med stresset og irriteret hud i ansigtet, anbefaler vi denne.

Hvordan anvender man en Konjac svamp?

Der er nogle enkelte forbehold man skal tage, for at forlænge levetiden på Konjac svampen og få det maksimale ud af den lilla sponge til kroppen.

1. Skyld den lilla Konjac svamp med vand, hvorefter du presser vandet ud af svampen. Det er ikke meningen den skal være helt tør, bare den ikke længere drypper.

2. Konjac rensesvampen skal masséres på kroppen. Det skal ske i cirkelbevægelser, du styrer helt selv hvor hårdt Konjac spongen skal presses mod huden, jo hårdere du gør det, desto mere effektiv bliver eksfolieringen. Når du bruger Konjac svampen til kroppen anbefales det at bruge den 1 gang dagligt, det letteste er at bruge svampen når du er i badet.

3. Når behandlingen er færdig skyller du svampen og hænger den til tørre, det er her den lille snor på den lilla Konjac svamp kan benyttes. Man er ikke i tvivl om hvornår svampen er tørret ud, den bliver nemlig helt hård, og er klar til at blive skyllet op med vand igen.

For at forlænge holdbarheden samt hygiejnen, kan du hælde kogende vand ud over konjac svampen, eller koge den i en gryde et par minutter. En konjac sponge kan holde helt op til 3 mdr, alt afhængig af brug og behandling.

Pakken indeholder:

1 stk. lilla Konjac svamp

Indsend din bedømmelse
Skriv en anmeldelseIdento Konjac Svamp mod irriteret hud - Krop
Angiv stjerner