Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning
-59%

Idento Konjac Svamp Circular til sensitiv hud - Ansigt

Fordelene ved brug af lyserød Konjac svamp:

God til sensitiv og moden hud

Indeholder lycopene, ekstrakt fra tomaten

Fugter og blødgører huden

Beskytter huden mod frie radikaler


Bestil inden time(r) min sek og vi sender I DAG!
På lager - 1-2 leveringsdage
Varenr:
3693.4
49,00 kr 119,00 kr

BILLIG FRAGT

Kun 29 kr.

HURTIG LEVERING

1-2 dages levering

FULD RETURRET

90 dages fuld retturet

GRATIS OMBYTNING

Udfyld returformular

Den lyserøde Konjac sponge til sensitiv hud

Den lyserøde Konjac svamp, med den cirkulære form er til dig der døjer med sensitiv og moden hud, da Konjac svampen indeholder lycopene, ekstrakt fra tomaten. Rensesvampen er med til at danne nye hydceller, beskytte huden mod frie radikaler og aktivere hudens naturlige regenereringsproces. Det resultere i forsinket aldring samt fugter og blødgører huden. Denne Konjac Sponge findes også i Halfball versionen, som er mere fyldig.

Hvordan anvender man en Konjac svamp?

Der er nogle enkelte forbehold man skal tage, for at forlænge levetiden på Konjac svampen og få det maksimale ud af den lyserøde sponge.

1. Skyld den lyserøde Konjac svamp med vand, hvorefter du presser vandet ud af svampen. Det er ikke meningen den skal være helt tør, bare den ikke længere drypper.

2. Konjac rensesvampen skal masséres på ansigtet. Det skal ske i cirkelbevægelser, du styrer helt selv hvor hårdt Konjac spongen skal presses mod huden, jo hårdere du gør det, desto mere effektiv bliver eksfolieringen. Når du bruger Konjac spongen til ansigtet anbefales det at bruge den 1-2 gange dagligt, om morgenen inden du bruger cremer eller makeup. Om aftenen skal det ske efter du har fjernet makeup og inden du smører en natcreme på.

3. Når behandlingen er færdig skyller du svampen og hænger den til tørre, det er her den lille snor på den lyserøde Konjac svamp kan benyttes. Man er ikke i tvivl om hvornår svampen er tørret ud, den bliver nemlig helt hård, og er klar til at blive skyllet op med vand igen.

For at forlænge holdbarheden samt hygiejnen, kan du hælde kogende vand ud over konjac svampen, eller koge den i en gryde et par minutter. En Konjac sponge kan holde helt op til 3 mdr, alt afhængig af brug og behandling.

Pakken indeholder:

1 stk. lyserøde Konjac svamp

Indsend din bedømmelse
Skriv en anmeldelseIdento Konjac Svamp Circular til sensitiv hud - Ansigt
Angiv stjerner