Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning
-59%

Idento Konjac Svamp Circular mod tør hud - Ansigt

Fordelene ved brug af grøn Konjac svamp:

Fugter din hud

Giver huden et yngre look

Indeholder antioxidanter

God mod solen


Bestil inden time(r) min sek og vi sender I DAG!
På lager - 1-2 leveringsdage
Varenr:
3693.8
49,00 kr 119,00 kr

BILLIG FRAGT

Kun 29 kr.

HURTIG LEVERING

1-2 dages levering

FULD RETURRET

90 dages fuld retturet

GRATIS OMBYTNING

Udfyld returformular

Den Grønne Konjac svamp mod tør hud

Den grønne Konjac svamp, med den cirkulære form er til dig der døjer med tør hud, da grøn te indeholder mange antioxidanter, som beskytter huden mod frie radikaler, hvilket er med til at få huden til at se yngre ud. Den grønne Konjac svamp kan gå ind og fugte huden, så rensesvampen er rigtig effektiv om sommeren, når solen udtørre huden.

Den Grønne Konjac svamp fås også i en Halfball form.

Hvordan anvender man en Konjac svamp?

Der er nogle enkelte forbehold man skal tage, for at forlænge levetiden på Konjac svampen og få det maksimale ud af den grønne sponge.

1. Skyld den grønne Konjac svamp med vand, hvorefter du presser vandet ud af svampen. Det er ikke meningen den skal være helt tør, bare den ikke længere drypper.

2. Konjac rensesvampen skal masséres på ansigtet. Det skal ske i cirkelbevægelser, du styrer helt selv hvor hårdt Konjac spongen skal presses mod huden, jo hårdere du gør det, desto mere effektiv bliver eksfolieringen. Når du bruger rensesvampen til ansigtet anbefales det at bruge den 1-2 gange dagligt, om morgenen inden du bruger cremer eller makeup. Om aftenen skal det ske efter du har fjernet makeup og inden du smører en natcreme på.

3. Når behandlingen er færdig skyller du svampen og hænger den til tørre, det er her den lille snor på den grønne Konjac svamp kan benyttes. Man er ikke i tvivl om hvornår svampen er tørret ud, den bliver nemlig helt hård, og er klar til at blive skyllet op med vand igen.

For at forlænge holdbarheden samt hygiejnen, kan du hælde kogende vand ud over renesesvampen, eller koge den i en gryde et par minutter. En Konjac sponge kan holde helt op til 3 mdr, alt afhængig af brug og behandling.

Pakken indeholder:

1 stk. grøn Konjac svamp

Indsend din bedømmelse
Skriv en anmeldelseIdento Konjac Svamp Circular mod tør hud - Ansigt
Angiv stjerner