Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning
-59%

Idento Konjac Svamp Circular mod irriteret hud - Ansigt

Fordelene ved brug af lilla Konjac svamp:

Mod stresset og irriteret hud

Giver balance i huden

Kan nedbryde acne og eksem

Efterlader huden blød og strålende


Bestil inden time(r) min sek og vi sender I DAG!
På lager - 1-2 leveringsdage
Varenr:
3693.7
49,00 kr 119,00 kr

BILLIG FRAGT

Kun 29 kr.

HURTIG LEVERING

1-2 dages levering

FULD RETURRET

90 dages fuld retturet

GRATIS OMBYTNING

Udfyld returformular

Den lilla Konjac svamp mod irriteret hud

Den lilla Konjac svamp, med den cirkulære form er til dig der døjer med stresset eller irriteret hud, da lavendel er med til at berolige og afstresse huden. Udover at den kan give balance i huden, kan den lilla Konjac svamp også nedbryde acne og eksem. Rensesvampen hjælper med at genoprette hudens struktur og efterlader huden blød og strålende.

Hvis det er uren hud du ønsker at bekæmpe, så er den Sorte Konjac svamp meget effektiv. 

Hvordan anvender man en Konjac svamp?

Der er nogle enkelte forbehold man skal tage, for at forlænge levetiden på Konjac svampen og få det maksimale ud af den lilla sponge.

1. Skyld den lilla Konjac svamp med vand, hvorefter du presser vandet ud af svampen. Det er ikke meningen den skal være helt tør, bare den ikke længere drypper.

2. Konjac rensesvampen skal masséres på ansigtet. Det skal ske i cirkelbevægelser, du styrer helt selv hvor hårdt Konjac spongen skal presses mod huden, jo hårdere du gør det, desto mere effektiv bliver eksfolieringen. Når du bruger Konjac svampen til ansigtet anbefales det at bruge den 1-2 gange dagligt, om morgenen inden du bruger cremer eller makeup. Om aftenen skal det ske efter du har fjernet makeup og inden du smører en natcreme på.

3. Når behandlingen er færdig skyller du svampen og hænger den til tørre, det er her den lille snor på den lilla Konjac svamp kan benyttes. Man er ikke i tvivl om hvornår svampen er tørret ud, den bliver nemlig helt hård, og er klar til at blive skyllet op med vand igen.

For at forlænge holdbarheden samt hygiejnen, kan du hælde kogende vand ud over konjac svampen, eller koge den i en gryde et par minutter. En konjac sponge kan holde helt op til 3 mdr, alt afhængig af brug og behandling.

Pakken indeholder:

1 stk. lilla Konjac svamp

Indsend din bedømmelse
Skriv en anmeldelseIdento Konjac Svamp Circular mod irriteret hud - Ansigt
Angiv stjerner