Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning

Voksbehandling

Der findes rigtig mange måder at lave en hårfjerning på, hvor voksbehandling anses som en af de mest effektive metoder. Vi hos Betterskin vil gerne gøre voksbehandling nemmere for dig, derfor sælger vi nogle af de mest populære hårfjerningsprodukter, så du kan vokse ben derhjemme. Ved at bruge voks til hårfjerning vil man opleve et bedre resultat end ved almindelig barbering, og det vil tage længere tid for hårene at vokse ud igen. Voksen kan bruges på mange forskellige måder, de fleste benytter voks til ben, men det er også rigtig effektivt til hårfjerning i ansigtet. Uanset hvilken hudtype du har, vil behandling med voks være trygt at bruge.

12 varer

pr. side
Sorter faldende

12 varer

pr. side
Sorter faldende

Hvordan bruger man voks til hårfjerning?

Betterskin tilbyder nogle forskellige voks hårfjerningsprodukter som bruges på forskellig måder, så det er derfor vigtigt at vide hvordan man bruger produkterne, da man arbejder med varm voks.

En af vores mest populære produkter er Pearl Wax. Her køber man typisk et komplet sæt, da man skal opvarme de små perler i en voksvarmer, og dernæst bruge påføringspindene til at smøre det på huden. Du starter med at hælde Pearl Wax Beans ned i voksvarmeren, de små Pearl Wax Beans vil blive til den konsistens du smører på huden, når de er smeltet. Når Pearl Wax Beans ligger i voksvarmeren, skruer du helt op og lad dem smelte, det tager mellem 5-10 minutter. Når Pearl Waxen er smeltet, skruer du voksvarmeren ned på middel så voksen ikke størkner under hårfjerningen. Inden du tager et ordentligt lag Pearl Wax på huden, er det en god idé at teste voksen først, da voksen kan være meget varm. Når du har brugt påføringspindene til at smøre Pearl Wax på huden, venter du til voksen er størknet og riv dernæst Pearl Waxen af. Man kan få Pearl Wax med tre forskellige aromaer, lavendel, chokolade og rose.

Vi tilbyder også en anden form for voksbehandling, nemlig voks i patroner. Her bruger man en speciel voksvarmer til patronerne, som varmer voksen i 30 minutter så den rammer en temperatur på ca. 38 grader. Hvis du skal fjerne hår på benene, anbefales det at smøre et tyndt lag voks i retning af hårene, tryk derefter strips fast på den anvendte voks. Hold huden stram og træk voksen af med et hurtigt ryk, imod hårretningen.