Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning

Pearl Wax

12 varer

pr. side
Sorter faldende

12 varer

pr. side
Sorter faldende

Pearl Wax hair removal

Pearl Wax hair removal er det helt nye indenfor hårfjerning, og dette nye vokssystem gør hele processen med at fjerne hår meget nemmere. Her på siden finder du vores brand UNIQ, som har en serie af pearl waxing produkter. Det specielle ved Pearl Wax, som på dansk har fået navnet “perlevoks”, er at det er selvhærdende i modsætning til andre voksningsmetoder. Det betyder at du ikke længere behøver være frustreret over for store eller for små voks strips. Du påfører blot voksen på det område du ønsker at fjerne hår for derefter at trække voksen af, så snart den er hærdet. Meget simpelt ik?

Pearl Wax behandling

Når du har prøvet kræfter med Pearl Wax et par gange, kan en behandling med voksperler klares utrolig hurtigt. Når først du er blevet øvet i at anvende Pearl wax beans, vil en behandling tage mellem 5 og 10 minutter. Navnet “Pearl wax” er opstået grundet voksens udformning i de små perler. Det at voksen er adskilt i små perler, gør det utrolig nemt at dosere voksen og du undgår derfor, at en masse voks går til spilde.

Pearl Wax voksperler 

Ved brug af perlevoks, kan du roligt forvente et langvarigt resultat. Ligeledes kan du være sikker på at opnå et pænt og skånsomt resultat uden irriterede knopper, indgroede hår og skægpest. Til glæde for folk med lav smertetærskel, er en behandling med Pearl Wax meget mindre smertefuld end andre voksningsmetoder.

Hvor kan jeg bruge voksen?

Voksen er anvendelig på hele kroppen, også i ansigtet. Pearl Wax er genial til voksning af ben, overlæbe, næse, armhule og sågar intime steder. Voksen er meget skånsom, da den er fremstillet af naturens allergivenlige bivoks. Dette betyder også at Pearl Wax er god til alle hudtyper. Bivoksen, som er mindre smertefuld en normal voks, klæber sig kun til hårene og ikke huden, hvilket resulterer i en skånsom behandling, som ikke skader huden.

Er der forskel mellem farverne?

Forskellen på de forskellige Pearl wax farvevarianter er udelukkende duften. Voksperlerne har altså alle den samme effekt og funktion. Dermed kan du frit vælge mellem varianterne og finde lige nøjagtigt din favoritduft. Her på siden forhandler vi perlevoksen i Rose, Chokolade og Lavendel.

Sådan bruger du Pearl Wax

De omtalte voksperler bruges i kombination med en Pearl Wax heater, som smelter perlerne til en flydende voks som føres på huden. For at opnå det bedste resultat anbefaler vi at dine hår er minimum 3 mm. lange. Det er lettere for voksen at klæbe sig til længere hår. Hvis du ikke kan vente med at komme i gang anbefaler vi vores Pearl Wax startpakker som også fås i varianterne; Rose, Chokolade og Lavendel.

Sådan gør du step for step:

1. Fyld voksperlerne i voksvarmeren og tænd på højeste temperatur. Læg evt. låget på, da det således tager kortere tid for perlerne af smelte.
2. Så snart Pearl waxen er smeltet og er helt flydende, skruer du ned på medium. Test gerne voksens temperatur på hånden for at undgå forbrændinger.
3. Sørg for huden er tør og ren, så den er klar til voksbehandlingen.
4. Påfør et jævnt lag voks i hårenes groretning, og vent på voksen hærder.
5. Så snart voksen er hærdet og stiv, rives den af mod hårenes retning.
6. Nu kan du nyde et silkeblødt resultat i op til 4 uger.

Rengøring

Det anbefales ikke at du genbruger overskydende voks, hvis du vil opnå samme gode resultat hver gang. Derfor hældes overskydende voks i skraldespanden efter behandlingen og skålen skylles med varmt vand.