Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning

FAQ

Hvor langt er min pakke?

Når pakken afsendes fra vores lager, sender vi en mail med et trackingnummer til dig, så du nemt og bekvemt kan følge din pakke indtil den lander i din postkasse eller hos din nærmeste pakkeshop. Er der fejl i trackingnummeret eller rykker pakken sig ikke, bedes du kontakte os.


Hvordan returnerer jeg en vare?

Ønsker du at bytte eller returnere en vare, henviser vi dig til  https://www.betterskin.dk/returnering, der tager dig igennem processen.

Varer skal returneres til:

Att: Retur
Betterskin
Gejlhavegård 3
DK-6000 Kolding

Vigtigt er at vedlægge kopi af faktura, retursedlen og skrive ordrenummer samt returneringsårsag og evt. hvad du ønsker at bytte varen til.


Modtaget ordre passer ikke med det bestilte?

Er der uoverensstemmelser i ordren du har modtaget, bedes du tage kontakt til os enten pr. mail på info@betterskin.dk eller på tlf: 20154560 hverdage mellem kl. 10-14.


Kan jeg ændre min bestilling?

Hvis pakken endnu ikke er afsendt fra vores lager, kan du sagtens nå at ændre i din bestilling. Pakkerne bliver som udgangspunkt afhentet fra vores lager mellem kl. 14-16 på alle hverdage.


Mit produkt var defekt ved levering

Er produktet defekt ved modtagelse, bedes du tage kontakt til os enten pr. mail på info@betterskin.dk eller på tlf: 20154560 hverdage mellem kl. 10-14.


Mit produkt er defekt efter brug

Er din vare stoppet med at fungere optimalt, har du reklamationsret i 2 år efter købet. Du bedes kontakte os enten pr. mail på info@betterskin.dk eller på tlf: 20154560 hverdage mellem kl. 10-14.


Et produkt I havde tidligere, er ikke længere tilgængelig på shoppen

Af og til laver vi udskiftninger i vores produktsortiment. Dette betyder at nogle produkter udgår, mens andre kommer til, hvorfor du muligvis oplever at et produkt ikke længere er at finde på shoppen. Kontakt os gerne med en forespørgsel på et specifikt produkt pr. mail på info@betterskin.dk eller på tlf: 20154560 hverdage mellem kl. 10-14.