Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning
-10%

Cellu-Cup® Massage Olie

Fordele ved brug af Cellu-Cup® Massage Olie:

Specielt fremstillet til kampen mod appelsinhud

Giver en behagelig og effektiv massage

Består af fem gavnlige planteolier

Hjælper med at fjerne affaldsstoffer fra kroppen


Bestil inden time(r) min sek og vi sender I DAG!
På lager - 1-2 leveringsdage
Varenr:
4213-3
179,00 kr 199,00 kr

BILLIG FRAGT

Kun 29 kr.

HURTIG LEVERING

1-2 dages levering

FULD RETURRET

90 dages fuld retturet

GRATIS OMBYTNING

Udfyld returformular

Cellu-Cup® Massage olie

Cellu-Cup® olien er en massageolien som er specielt fremstillet til at komme appelsinhud, også kaldt cellulite, til livs. Massage olien er sammen med en cellulite massagesugekop det ideelle valg til kampen mod cellulite. Olien giver en god og effektiv massage til huden og har desuden en meget forfriskende og behagelig duft. Yderligere hjælper olien med at fjerne affaldsstoffer fra kroppen. Cellu-cup olien består af fem gavnlige plateolier der alle er udvalgt ud fra deres specifikke egenskaber som bidrager til en sundere hud; Arganolie, madenolie, æterisk appelsinolie, abrikoskerneolie og vindruekerneolie.

Flasken indeholder 90 ml og indeholder desuden nødder, hvorfor dette produkt ikke anbefales til personer med nøddeallergi.

Sådan anvendes Cellu-Cup® Massage olie

Første trin når du vil behandle mod appelsinhud er at påføre en massageolie på det område du ønsker at behandle. Herefter tages en Cellu-cup i brug, hvor den klemmes sammen og sættes på huden, således der dannes et vakuum og massagekoppen suges fast til huden. Sugekoppen bevæges nu i rolige bestemte bevægelser hen over hudfolder som du gerne vil slippe af med. Dette bør du gøre i ca. 8 minutter pr. behandlingsgang og ca. 3-4 gange ugentligt. Med denne frekvens vil du opnå resultater allerede efter 3-4 uger.


Pakken indeholder

1 stk. Massage Olie

Indsend din bedømmelse
Skriv en anmeldelseCellu-Cup® Massage Olie
Angiv stjerner