Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning

Selvbruner - Sådan får du det perfekte resultat

Selftan banner

De kolde tider går desværre os i møde, hvilket betyder du ikke længere kan holde på den lækre kulør, du har haft hele sommeren… Måske vi har et lille trick gemt i ærmet her hos Betterskin, SELVBRUNER!! I dette indlæg vil vi fortæller dig om hvordan man får de bedste selvbruner resultater, om du har prøvet det før eller helt ny.

Hvilken selvbruner skal jeg vælge?

Inden du går i gang med at vælge den spraytan der er passer dig bedst, er det vigtigt du tager stilling til hvilket slutresultat du ønsker at ende med, her mener vi kuløren. Med vores selvbruner test har vi gjort det så enkelt for dig, som muligt, da vi har inddelt de forskellige selvbrunere i farver. SunTana har vi delt det således op; Light, Medium, Dark og Ultra dark. Men hvad skal du så vælge? Hvis du har en lys skandinavisk hud og du ønsker en naturlig kulør, i forhold til din nuværende, så vil vi helt klart anbefale en Medium spray tan. Er du førstegangsbruger og er lidt usikker på resultatet, så start med en Light spray tan, så kan du altid vælge den mørkere varriant ved næste behandling.

Udover SunTana spray tan, så tilbyder vi også en dansk selvbruner; ‘Tan in a Can’, som Dennis Knudsen har været med til at producere. Det er naturlig og helt klart en af de bedste selvbruner på markedet, de kommer i to forskellige varianter, Original og Chocolate. I forhold til Suntana opdelingen, svarer en Original til Medium og en Chocolate til Dark.

Forbered huden mod selvbruner

Inden du kaster dig ud i at bruge selvbruner er det VIGTIGT du forbereder huden, ellers vil du ikke få det bedste resultat. Start med at peele din hud med en skrubbehandske, det vil fjerne døde hudceller og mindske risikoen for at spray tanen samler sig i plamager. Peeler man huden, vil kuløren også holde i længere tid og give et mere jævnt resultat.

Du skal også helst undgå at bruge nogle former for cremer inden, da cremen vil fungere som en barriere mellem huden og selv selvbruneren, det øger samtidig for at creamen ikke trænger igennem huden og samler sig forskellige steder på kroppen.

Det perfekte selvbruner Kit

Nu ved du det er vigtigt at vælge den naturlige selvbruner for dig og det samtidig er essentielt at forberede huden inden brug af spraytan. Derfor vil en skrubbehandske være en super investering hvis du skal have et godt resultat. Vi anbefaler dig også du får fingrene i en påføringshandske for at undgå misfarvede hænder. Handsken er lavet i god svampet kvalitet, som gør det nemt at duppe og dosere spray tan på huden. Der er nogen steder på kroppen som kan være svært at nå, specielt på ryggen, derfor tilbyder vi en Self Tan Applicator. Den virker således, at man folder den ud og smører selvbruner på den hvide skum overflade, derfor på det ønskede sted. Har man disse treprodukter, vil du få et utroligt professionelt slutresultat.

4 varer

pr. side
Sorter faldende

4 varer

pr. side
Sorter faldende


Hvordan påfører man selvbruner korrekt?

Som skrevet ovenstående er det nemmest at bruge påføringshandsken, da det vil give et jævnt resultat og skåne dine hænder mod misfarvning.

Selvbruner til ansigtet

Hvis du har været i bad og brugt skrubbehandsken til at skrubbe døde hudceller af, er det en god idé at starte med at påføre produktet i ansigtet. Det er svært at bruge påføringshandsken når man bruger selvbruner til ansigtet, så derfor må du bruge dine fingre. Det er vigtigt du fordeler sprayen grundigt i hele hovedet, og husk ikke at brug alt for meget. Når du er tilfreds med resultatet, skal du vaske hænderne omhyggeligt. Afslutningsvis kan du forsigtigt duppe et stykke toiletpapir de steder i ansigtet, hvor sprayen har samlet sig.

Selvbruner til kroppen

Når du er færdigt med farvning i ansigtet, er kroppen den næste til at få noget lækkert kulør. Du kan med fordel fokusere på et område af gangen, så du starter med brystet og halsen, derefter den ene arm og dernæst den anden. Det er vigtigt du fordeler selvbruneren ligeligt over hele kroppen, så kør derfor påføringshandsken over huden i lange strøg i stedet for cirkler.

Selvbruner til hænder og fødder

Dine hænder og fødder har større tendens til at opsamle for selvbruner på et sted. For at undgå plamager på hænder og fødder, er det en god idé at bruge en smule creme, inden du går i gang med spray tan. Stryg forsigtigt påføringshandsken over hænder og fødder, når resten af kroppen er smurt ind i spray tan; på den måde bruger du resten af selvbruneren som har samlet sig på påføringshandsken, det vil skabe det naturlige look.