Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning

Appelsinhud - Sådan fjerner du cellulite

Fjern appelsinhud med massagebørste

Når sommeren er lige om hjørnet og du opdager er din hud har fået buler, så følg denne guide og fjern appelsinhud fra din krop, så du kan blive strandklar.

Sommeren er for det meste lig med en masse solrige timer og dette betyder som regel også mere bar hud. Rigtig mange kvinder kan dog miste lysten til at vise kroppen frem hvis den gådefulde appelsinhud har gjort sit indtog.

Buler i lakken, cellulite, smilehuller - Appelsinhuden omtales på mange forskellige måder, og størstedelen af danske kvinder vil på et eller andet tidspunkt i deres liv stifte bekendtskab med appelsinhud. Oftest vil appelsinhuden vise sig på ben, baglår, inderlår, baller/numse og hofter, men kan i nogle tilfælde også optræde på arme, ankler, over knæet eller på maven. Du genkender appelsinhuden på den bulede hud som alt af mest minder om skrællen på en appelsin. Det bedste af det hele er at du sagtens kan bekæmpe din appelsinhud, hvis du ønsker det. Læs her hvordan.

Appelsinhud - Hvorfor?

Appelsinhuden er en gammel inflammation som kroppen gemmer væk i fedtdepoterne. Derfor bør du være opmærksom hvis du mangler overskud, er træt, ofte er forkølet, har uren hud osv. Oftest opstår cellulite med alderen og især i forbindelse med hormonelle forandringer som eksempelvis en graviditet. Dog kan appelsinhud også forekomme i en ung alder men er som udgangspunkt ikke arveligt. Helt præcist gør appelsinhud sit indtog når hudvævet ikke får nok næringsstoffer, fx vand. Dette vil få hudstrukturen til at ændre sig, således den trækker sig sammen og små fordybninger i huden opstår, som danner buler i ophobet fedt. Faktisk så viser undersøgelser hormoner som adrenalin, østrogen, insulin og kortisol kan spille en rolle ift. udviklingen af cellulite. Ligeledes kan mennesker med en stresset livsstil have en tendens til i højere grad at udvikle meget appelsinhud.

Desværre er der ikke fundet en endegyldig kur mod appelsinhud, men undersøgelser viser at behandlinger mod appelsinhud bør gribes an med massage og cellulite cremer, som har en rigtig god effekt.

Massagebehandling mod appelsinhud

3 varer

pr. side
Sorter faldende

3 varer

pr. side
Sorter faldende


Appelsinhud - Hvad gør jeg?

I dette afsnit får du 5 gode råd til hvilke behandlinger mod cellulite der hurtigt fjerner appelsinhud:

1. Motion - Den bedste metode til at reducere appelsinhud. Motion sætter gang i blodcirkulationen samt forbrændingen og udskiller affaldsstoffer fra kroppen.

2. Brug et massageredskab - En god behandling af appelsinhud sker med en massagebørste, en massagesugekop samt en massageolie. Alle 3 produkter sætter gang i blodcirkulationen, hvilket har en meget stor effekt på appelsinhud.

3. Sørg for at spise sundt og drik vand - Din kost er rigtig vigtig når du forsøger at slippe af med appelsinhud på kroppen. Som bekendt lagres affaldsstoffer i fedtceller, og derfor viser undersøgelser at fibre fra fx selleri, broccoli, kål osv. samt grøn juice, grøn te, C-vitamin og grapefrugt får affaldsstofferne til at løsrive sig fra kroppen. En god tommelfingerregel er at spise kost din krop kan bygge muskler, celler og energi af; Protein, grøntsager, fedt og væske (Ja, husk også at drik massere af vand).

4. Tag en udrensningskur - Der findes utallige kurer der renser hele kroppen, og virker rigtig effektivt mod appelsinhud.

5. Anskaf dig en god cellulite creme - En creme mod der kan hjælpe dig til at få en glat hud.

Hvad giver appelsinhud?

Slutteligt er det vigtigt at nævne at du får meget svært ved at slippe af med appelsinhud, så længe du:

- Er overvægtig
- Spiser fed mad, usunde kemiske fødevarer, indtager alkohol og koffein
- Er stresset
- Ryger
- Tager unødvendig medicin fx sovepiller, slankepiller etc.

Appelsinhud - Sådan fjerner du celluliteAppelsinhud - Sådan fjerner du cellulite