Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning

Hudormefjernere

Varer 1-12 af 14

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Komplet Bestseller Hudorme Pakke
  Bedømmelse:
  100%
  799,00 kr 1.426,00 kr
  Ikke på lager
 2. EB® Hudormefjerner
  Bedømmelse:
  93%
  49,00 kr 99,00 kr

Varer 1-12 af 14

Side
pr. side
Sorter faldende

Hudormefjernere er toppen

Navnet taler egentligt for sig selv, men en hudormefjerner er et redskab man bruger til at fjerne sine hudorme (comedon) med. Måden er op til dig, da deres findes mange forskellige fremgangsmåder. Her hos Betterskin tilbyder vi naturligvis de mest populære hudormefjernere, såsom komedonspyd. Et komedonspyd fås i mange forskellige varianter og størrelser, hvilket gør at der er mulighed for at fiske alle hudorme op af huden, uanset hvor på kroppen de skulle befinde sig. Man kan også vælge at bruge et lidt mere avanceret produkt til at fjerne sine hudorme med, nemlig en hudormesuger, altså en hudormefjerner maskine. Det er en hudormefjerner som suger dine hudorme op af huden, på en rigtig behagelig og skånsom måde. Hudorme vacuum sugeren gør det især rigtig godt omkring T-zonen ved næsen og panden. Kombinerer man hudorme sugeren og komedonspydet vil man have det mest optimale hudormefjerner sæt. Der findes også smarte hudormefjernersæt med 7 stk. Denne kan også findes med 5 bumsepinde i stedet. Et andet yderst anvendeligt produkt er vores hudorme pincet, som virkelig er effektiv.

Hvordan bruger man komedonspyd?

Vælger du at bruge komedonspyd til at fjerne hudorme, er der nogle metoder som kan hjælpe dig til at opnå et bedre resultat: Inden du starter med at bruge komedonspyd, er det vigtigt du renser dit ansigt, det ses helst gerne du bruger varmt vand, da det kan åbne dine porer i huden og gøre processen nemmere og mere effektiv. Hos Betterskin tilbyder vi et redskab der tilegner sig hudormefjerning, nemlig vores ansigtssauna, som ved hjælp af damp åbner helt op for porerne. Én af måderne du anvender komedonspydet på, er ved at trykke hul på hudormen/bumsen, hvorefter du presser væsken ud, ved at placere en af enderne fra komedonspydet rundt om hudormen/bumsen, hvorefter du trykker. Husk altid efter brug efter vaske dine komedonspyd, så du ikke risikere at få bakterier på hænderne og derefter i ansigtet, så de klar til fjerne dine hudorme igen.

Hvordan bruger man hudorme sugere?

Inden du går i gang med at bruge din hudorme vacuum suger er der et par ting du kan gøre for at effektivisere behandlingen af hudormefjerner. Det er vigtigt du starter med at vaske samt rense dit ansigt, og bagefter tørre det grundigt. En rigtig god måde at få åbnet hudens porer, er ved hjælp at dampe. Som nævnt i det tidligere afsnit forhandler vi her hos Betterskin ansigtssaunaer som er rigtig effektive til lige netop at åbne hudens porer. Når du er i gang med hudorme sugeren, trækker du den hen over huden med langsomme bevægelser, de områder du ønsker at behandle. Ved hudormfjerning i ansigtet, anbefaler vi du maksimalt gør det i 5 minutter, 2-3 gange ugentligt. Efter brug, er det vigtigt du får renset sugehovedet, da det vil forøge levetiden på hudorme sugeren.

Et godt alternativ:

Ønsker man ikke at suge eller prikke på hudens overflade, tilbyder Betterskin også alternative produkter til hudormefjerning. En af de mest brugte metoder til at fjerne hudorme, er Black Masks, du kan vælge at trykke videre her, for at læse mere om et alternativt hudormefjerner produkt.