Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning

Dermaroller

12 varer

pr. side
Sorter faldende

12 varer

pr. side
Sorter faldende

Dermaroller er god mod huden

En Dermaroller, også kaldt Skin Roller, er et remedie der kan hjælpe til behandling mod uren hud, ar, rynker, appelsinhud og strækmærker. På enden af skaftet er der monteret et hjul, hvorpå der er hundredevis af små nåle, der har til formål at rulle hen over huden og lave små huller. Målet med de små huller i huden, er at fremprovokere en helingsproces, da porerne er åbne i en kort stund, som resultere i dannelse af nye hudceller. Behandlingen med en Dermaroller lyder lidt brutal, men man bruger kroppens egne mekanismer til at helbrede evt. akne eller bumser, i stedet for dyre laser- eller ansigtsbehandlinger med syre og peeling.

Dermarolleren fås i forskellige materialer og størrelser

Det mest anvendelige materiale, som Dermarolleren er fremstillet i, er titanium. Størrelserne på nålene er forskellige, alt afhængig hvor på kroppen Skin Rolleren skal bruges. Det anbefales at du starter med en Dermaroller med nålelængde 0,2 mm til ansigtet, hvorefter 0,5 mm Dermarolleren kan tages i brug når du er blevet lidt mere erfaren. Til kroppen anbefales 1-3 mm, hvor det igen anbefales at starte med de mindste nålelængder.

Hvordan virker en dermaroller?

Dermarollerens formål er at skabe små huller i huden, hvilket får kroppen til at udløse en slags forsvarsmekanisme. Kroppen reagerer ved at helbrede de små sår samt ved at igangsætte en produktion af nye hudceller på det behandlede område.

Før du tager dermarolleren i brug er det vigtigt at du vasker dine hænder samt renser din hud grundigt. Dermed undgår du at der kommer skidt i de åbne huller du laver i din hud. Herefter påbegyndes processen med dermarolleren, som føres med blide bevægelser, både lodret, vandret og diagonalt. For ikke at beskadige huden er det vigtigt at Dermarolleren ikke trykkes ned i huden, da det kun er det yderste lag hud som bør behandles. Efter hvert strøg, anbefales det at Skin Rolleren løftes, således der ikke køres i de samme huller flere gange, da behandlingens effektivitet øges ved at skabe flest mulige nye huller. Behandlingen med dermarolleren kan foretages på stortset hele kroppen, med undtagelse af sart hud såsom øjenlåg og læber.

Det anbefales at behandlingen med dermarolleren finder sted om aftenen, da huden normalt bliver rødlig, hvilket hermed kan fortage sig i løbet af natten. Ligeledes risikeres det, alt efter hudtype, at man ved brug af en Dermaroller bløder lidt og får små sårskorper, ligesom blå mærker også kan opstå. Det er individuelt hvor ofte du bør gentage behandlingen, alt afhængig af hudtype, behandlingsområde samt hvilket hudproblem du oplever.

Efter dermaroller behandlingen

Kunderne har erfaret at en prikkende fornemmelse opstår i kroppen efter en dermaroller behandling. Dette sammenlignes af flere med kroppens reaktion efter en solskoldning, hvor kroppen, ligesom ved brug af en Skin Roller, befinder sig i en helingsproces. Derfor er det naturligvis alfa omega at du behandler din hud med forsigtighed er behandlingen. Det anbefales at huden skylles med koldt vand og duppes tørt med et håndklæde. Såfremt du har anvendt dermarolleren i ansigtet, anbefales det at holde sig fra make-up og kosmetiske produkter mindst 1 døgn efter behandlingen. Ligeledes bør stærkt sollys og eksfolierende produkter undgås i den efterfølgende periode, hvor huden har brug for ro. Det kan være fordelagtigt at bruge plejende hyaluron serum eller creme efter dermarolleren, hvor den åbne hud er ekstra modtagelig.

Rengøring af din dermaroller

En af de vigtigste parameter ved brug af en Skin Roller, er rengøringen, både før og efter behandlinger. Når de små nåle prikkes ind i huden, vil Dermarolleren opsamle bakterier, som i værste tilfælde kan medføre betændelser, infektioner eller andre bivikirkninger. Derfor er det meget vigtigt at desinficere Dermarollen. Man kan gøre brug af forskellige metoder, den mest anvendte er at vaske Dermarolleren grundigt med vand og sæbe, hvorefter man bruger en desinficerende Dermaroller cleanser. Begynder din Skin Roller at vise tegn på slitage, skader eller lignende, kan den ikke genbruges, og bør derfor kasseres.

Gør det ondt?

Det er meget forskelligt fra person til person, da nogle har højere smertetærskel end andre. Man kan naturligvis mærke når nålene ruller hen over huden, men oplever man stor smerte, kan man tage andre metoder i brug, f.eks. lokalbedøvende salve.

Dermarollere på Betterskin.dk

Her hos Betterskin.dk tilbyder vi et stort udvalg af Dermarollere, hvor du både finder produkter med eksklusiv kvalitet og Skin Rollere i en billigere prisklasse. Vi fører nogle af de bedste Dermarollere fra velkendte og populære brands, som fx UNIQ og DRS. Vi tilbyder Dermarollere som rulles på huden, samt en Dermapen der trykkes blidt mod huden, den bruges ofte til små skader eller der hvor Dermarolleren ikke kan komme til.