Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning

Black Mask

7 varer

pr. side
Sorter faldende

7 varer

pr. side
Sorter faldende

Black mask, mod uren hud

De fleste mennesker har på ét eller flere tidspunkter døjet med urenheder, bumser og lignende, især i pubertetsperioden. Ansigtet påvirkes hver eneste dag af stress, os og røg, som sætter sig på huden og stopper porerne i ansigtet. Dette kan du heldigvis komme til livs ved blot at benytte en sort ansigtsmaske som i daglig tale går under betegnelsen, Black mask. En Black mask er en ansigtsmaske mod hudorme og bumser der effektivt renser din hud i dybden som intet andet renseprodukt. Denne fantastiske peel off maske og er en af de mest solgte ansigtsmasker i Danmark. Black mask ansigtsmasken hiver og suger simpelthen urenhederne ud af huden idet du tager ansigtsmasken af, hvilket resulterer i en blød, jævn og glat hud.

Black maskens effekt

Produktet indeholder et væld af aktive ingredienser som går ind og arbejder med huden og porerne i ansigtet, og du vil tydeligt kunne se alle de urenheder og døde hudceller, som Black Masken tager med sig, når du tager den af. Peel off Black masks er intet mindre end et fantastisk produkt mod hudorme og uren hud som giver et nydeligt resultat med det samme. Produktet bruges af mange hver dag til at fjerne bumser, hudorme, fedtet hud og rødme. Derudover reducerer ansigtsmasken overskydende fedtproduktion, som forårsager uren hud, hvorfor masken ligeledes har en forebyggende effekt. Har du aldrig prøvet en Black Mask før, så er det bestemt ved at være på tide. Det er svært at tro på ansigtsmaskens effekt, men vi lover dig at du vil kunne se forandring efter behandlingen. Du kan finde fremgangsmåden i følgende afsnit.

Hvordan bruger man en Black mask step for step?

Fremgangsmåden ved brug af Black masks er forholdsvis simpel men for at gøre det endnu nemmere for dig, har vi stillet den op trin for trin, så du kan følge guiden her når du skal i gang med behandlingen:

1. Rens huden med en antibakteriel sæbe eller lignende inden brug af Black masken, således overskydende urenheder på ydersiden af huden forsvinder.

2. Start påføring af ansigtsmasken i et tykt og jævnt lag i hele ansigtet eller de områder du ønsker at behandle. Vi anbefaler at du behandler hele ansigtet for at opnå et ensartet resultat. Det er vigtigt at Black masken ikke kommer på læberne eller i øjnene, så hold derfor disse områder fri, som vist på produktbillederne. I stedet bør du fokusere på at næsen smøres ordentlig ind da det ofte er her der er fleste urenheder og hudorme.

3. Efter påføringen skal du smide benene op og lade masken gøre sit arbejde. Masken vil tørre ind og blive helt stiv, hvilket kan give en underlig fornemmelse i ansigtet, da masken strammer omkring huden. Dette er dog helt normalt, så bare rolig. Lad ansigtsmasken sidde i 20-30 minutter. Hvis den ikke er helt tør, lader du den sidde lidt længere.

4. Når masken er tør og tiden er gået, begynder du stille og roligt at hive den af. Husk at den skal hives af og ikke vaskes af, da det er her masken hiver urenheder med ud.

5. Du vil med stor sandsynlighed have små rester af masken siddende i ansigtet efter du har hevet den af. Dette vaskes af med lunkent vand indtil resterne er væk.

6. Din hud har du fået en glat og blød overflade og din overskydende fedtproduktion i ansigtet er reduceret.

Husk på at når du bruger en Black Mask skal du nyde det. Brug den når du har tiden til at forkæle og pleje dig selv eller som en undskyldning for at slappe af. Brug evt. ventetiden på at ordne dine hænder og negle, eller drik en kop kaffe eller noget helt andet som kan få dig til at slappe af og koble af fra hverdagens travlhed.

Hvor ofte skal jeg bruge en black mask?

Som udgangspunkt kan du bruge Black masks så ofte du vil. Vi anbefaler dog at ansigtsmasken benyttes to gange i ugen, da din hud udtørres rigtig meget ved behandlingen. Derfor skal du naturligvis også være god til at bruge fugtighedscreme efter en behandlingen med Black mask.

Hvilken Black mask skal jeg vælge?

Der findes et hav af forskellige Black masks men her på Betterskin har vi håndplukket og nøje udvalgt de ansigtsmasker vi mener der har den bedste effekt. Vi fører Black masks fra Shills, Black Head og Neutriherbs. Fra Neutriherbs forhandler vi en 10 stk. pakke, så du har rig mulighed for at købe din black mask her. Vi har altid gode tilbud og billige Black masks på lager.

Selv hvis du ikke er på udkig efter en black mask, så fører vi også et udvalg af guld ansigtsmasker som opfrisker huden og reducerer linjer, rynker og tegn på træthed. Du finder bl.a. en guld øjenmaske som opstrammer huden omkring øjnene således poser og mørke rander mindskes. Masker som disse vil give dig et yngre og mere friskt udtryk. Yderligere finder du hos Betterskin, en bubblemaske som er en slags muddermaske med skummende effekt der renser din hud i dybden.