Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning

Ansigtssaunaer

3 varer

pr. side
Sorter faldende

3 varer

pr. side
Sorter faldende

Ansigtsdamper

En ansigtssauna, også kaldt ansigtsdamper, er ganske enkelt et fantastisk produkt til dybderensning af hud og luftveje i ansigtet. Ved brug af en ansigtssauna fjernes dine urenheder samtidig med at huden holdes hydreret og sund. Dampene fra ansigtsdamperen får dine porer til at åbne og udvide sig. Det yderste hudlag gennembores og skubber alle urenheder op til overfladen, hvilket gør det meget nemmere at rense huden. Hvis du fx lider af uren hud er ansigtssaunaen derfor et vidundermiddel at bruge inden din hudormefjerner, da det vil gøre arbejdet med at fjerne hudorme meget nemmere.

Hvordan anvender man en ansigtssauna?

Måden hvorpå du benytter en ansigtssauna er meget simpel. Før du tager ansigtsaunaen i brug bør du sikre dig at din hud er helt ren. Herefter påfyldes ansigtssaunaen med vand og evt. olier, urter eller andet som kan forøge spafornemmelsen. Herefter tændes apparatet og der går op til få minutter før vandet i ansigtsdamperne koger. Når det begynder at dampe placerer du blot ansigtet i ansigtssaunaen og læner dig tilbage mens den åbner dine porer og fjerner alt det uønskede skidt i din hud. Det anbefales at ansigtsaunaen anvendes minimum ugentligt som en slags velvære-kur til ansigtet.


Ansigtsdampere hos Betterskin

Ansigtsdamperne her på siden er alle kraftfulde hudrensere som giver en intens følelse af afslapning. En ansigtssauna kan være med til at holde stress på afstand og giver en god spa oplevelse i hjemmets trygge rammer. Ansigtssaunaerne kan både bruges som en ansigtsbehandling, men også som en behandling af forkølelse og influenza da dampene har en god og rensende effekt mod forstoppede luftveje og problemer med slimhinder. Med nogle af ansigtssaunaerne følger en ekstra beholder, hvis du ønsker at prøve kræfter med at påfylde olier, urter eller andre aromaterapi-blandinger.