Fragt kun 29 kr.
1-2 dages levering
90 dages fuld returret
Gratis ombytning

Ansigtsbørster

Ønsker du en optimal hudrens, kan en elektrisk ansigtsbørste varmt anbefales. En elektrisk ansigtsbørste er en slags rensebørste til ansigtet, som gør rensningen af ansigtet til en leg. De elektriske ansigtsbørster vi tilbyder her på Betterskin kan rense din hud op til 6 gange bedre end ved en normal hudrens med hænderne. Børsterne består enten af nylonhår eller silicone og masserer ansigtsrens eller lign. ind i din hud, hvilket betyder at du nemt og bekvemt renser tilstoppede porer og får fjernet skidt, gamle makeuprester og fedt fra huden. Mange mennesker bruger blot deres hænder til at rense ansigtet med, men en ansigtsbørste er meget mere effektiv, præcis og ikke mindst hygiejnisk.


7 varer

pr. side
Sorter faldende

7 varer

pr. side
Sorter faldende

Hvordan anvender man en elektrisk ansigtsbørste?

Fremgangsmåden ved brug af en elektrisk ansigtsbørste er meget simpel. Først smører du din daglige hudrens på ansigtsbørsten og tænder for apparatet. Herefter sættes den elektriske ansigtsbørste mod huden og den gør sit arbejde. Porerne åbnes ved denne behandling og derfor er det vigtigt at de tilslut lukkes igen. Til dette anbefaler vi at du bruger en god skintonic eller hvis du er sart over for produkter som disse, kan dit ansigt skylles med meget koldt vand, hvilket også vil lukke porerne. Desuden er det vigtigt at du holder din elektriske ansigtsbørste ren, hvorfor børstehovedet naturligvis grundigt rengøres med varmt vand og sæbe efter brug. Dette forebygger at bakterier og skidt lagres i de små nylonhår, som, hvis ikke dette håndholdes, vil påføres til huden næste gang du tager din ansigtsbørste i brug.


Elektriske ansigtsbørster hos Betterskin

Hos Betterskin har vi håndplukket og nøje udvalgt et sortiment af de bedste elektriske ansigts rensebørster. Vi forhandler bl.a. elektriske ansigtsbørster af silicone fra henholdsvis Pore Sonic og Sonic Facial samt ansigtsbørster af nylonhår fra Sonicare® og Super Cleanse. Som et alternativ til den elektriske ansigtsbørste, fører vi også en manuel silicone ansigtsbørste, som kan findes her.